Elektriker Borlänge

Certifierade elektriker •

Om ROT-avdraget

Använd ROT-avdraget för att få lägre kostnader

ROT började som ett stimulansprogram för byggbranschen under 1990-talet. Sedan dess har det varit möjligt för privatpersoner som vill genomföra en ombyggnad, tillbyggnad eller renovering att få lägre arbetskostnader. Nivån på skattesubventionen har varierat genom åren och ligger för närvarande på 30 % av de totala arbetskostnaderna, men man får inte göra avdrag för exempelvis transport eller material. Det är viktigt att företaget man anlitar är registrerat för F-skatt för att man skall få använda ROT, vilket vi på Elektriker Borlänge är.

Elektrikertjänster ger rätt till skattelättnader

Om du anlitar Elektriker Borlänge kan du få använda ditt ROT-avdrag förutsatt att du äger bostaden vi skall arbeta i. Fastigheten får inte vara yngre än fem år och det är också ett krav att du bor i den under en del av året. Om du vill dra om elen i bostaden, installera nya eluttag eller förse en tillbyggnad med en komplett elinstallation har du rätt att använda ROT om du betalar skatt i Sverige.

Vi vet hur avdraget fungerar

Om du skall anlita en elfirma i Borlänge men är osäker på vad som gäller kring ROT är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig. Vi vet hur avdraget fungerar, vad det kräver och kan se till att du får det avdragsbelopp du har rätt till.

  • VÄLKOMMEN TILL OSS

    När du söker efter en elektriker i Borlänge som kan ta sig an allt som har med elinstallationer och service att göra står vi till ert förfogande.

    E-post
    offert@elektrikerborlange.se

     

OM OSS

När du söker efter en elektriker i Borlänge som kan ta sig an allt som har med elinstallationer och service att göra står vi till ert förfogande.

Elektrikerborlänge.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Elektriker Borlänge kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

offert@elektrikerborlange.se

Orgnr:
559063-7863