Elektriker Borlänge

Certifierade elektriker •

Elinstallationer

Att göra elinstallationer själv är inte en bra idé, men personalen på Elektriker Borlänge finns till ert förfogande både vid större och mindre arbeten. Ni är välkomna till oss om ni skall renovera och vill dra el i tak eller installera nya vägguttag i något av alla rum. Vi hjälper även till med installationer i helt nybyggda fastigheter och kan under sådana projekt även ta hand om planering av hur elen dras på det mest optimala sättet.

Vi kan dra el till spabad

Som elektriker besitter vi den kompetens som krävs även när det skall ske en indragning av el till mer krävande områden. Ett av dessa är exempelvis till pooler och spabad. Eftersom elen där riskerar att komma i kontakt med vatten är det viktigt att installationen blir utförd korrekt för att risken för olyckor skall elimineras. Som bra elektriker i Borlänge använder vi oss självklart bara av högkvalitativt material när vi gör elinstallation i hus, till spabad eller vid renoveringar. Det gör att ni kan känna er säkra på att er elektricitet kommer vara trygg att använda.

Våra elektriker är certifierade för elinstallationer i Borlänge

Vi erbjuder hjälp med installationer, utförda av en bra elektriker i Borlänge, och självklart följer vi gällande regelverk i vårt arbete.

 • Vi kontrollerar så att installationerna följer Elsäkerhetsverkets krav
 • Vi planerar hur dragningen skall ske
 • Vi installerar dimmers, strömbrytare och väggkontakter där du önskar

Vi utför elinstallationer till en bra kostnad

Om du vill få en säker och fackmannamässig elinstallation är du välkommen till oss. När du tar kontakt med oss och berättar om det du behöver vår hjälp med kan vi skicka en offert för elinstallationer i Borlänge som du kan titta på i lugn och ro innan du bestämmer dig för om du vill gå vidare med vårt erbjudande. Vi finns också tillgängliga om du har problem med elen i din fastighet och behöver utföra en felsökning av el. I samband med en sådan tar vi även hand om nödvändiga reparationer.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en elektriker i Borlänge som kan ta sig an allt som har med elinstallationer och service att göra står vi till ert förfogande.

  E-post
  offert@elektrikerborlange.se

   

OM OSS

När du söker efter en elektriker i Borlänge som kan ta sig an allt som har med elinstallationer och service att göra står vi till ert förfogande.

Elektrikerborlänge.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Elektriker Borlänge kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

offert@elektrikerborlange.se

Orgnr:
559063-7863