Elektriker Borlänge

Certifierade elektriker •

Felsökning

Om ni har problem med elen i er fastighet kan ni vända er till oss på Elektriker Borlänge för att få en grundligt utförd felsökning. Orsakerna till att elen inte fungerar som den skall kan vara många och oberoende på om orsaken är av mer omfattande karaktär eller lätt att åtgärda tar vi hand om det åt er. Innan ni kontaktar oss kan ni själva kontrollera om allting ser korrekt ut med alla säkringar, ibland kan de nämligen sluta fungera och behöva bytas ut.

Vi utför all nödvändig elreparation efter en felsökning

Med hjälp av en felsökning jordfelsbrytare kan vi i många fall snabbt ta reda på var problemet finns. Genom att kontrollera varje grupp med säkringar separat för sig kan vi lokalisera området som är drabbat och därefter åtgärda det. Som elektriker i Dalarna är vi vana vid att utföra felsökningar både i enfamiljshus och i större bostadshus. Den personal som hjälper dig strävar alltid efter att hitta en lösning så snabbt som möjligt så att fastigheten inte skall stå utan el onödigt länge. Behövs reparationer utför de därför dessa direkt.

Vi hjälper er med felsökning i Borlänge

Ni kan göra en enkel felsökning jordfelsbrytare själva innan ni tar kontakt med oss för att utesluta enklare problem:

 • Slå till jordfelsbrytaren. Om den inte löser ut igen var problemet en tillfällig störning.
 • Om jordfelsbrytaren slår ut igen finns ett bestående fel. Skruva då ur samtliga säkringar.
 • Slå till jordfelsbrytaren ytterligare en gång och återställ en säkring i taget.
 • Den säkring som får jordfelsbrytaren att slå ur är den där problemet finns.
 • Kontakta oss om problemet kvarstår efter att ni bytt säkring.
 • Kontakta oss även om jordfelsbrytaren slår ur innan ni har återställt någon säkring.

Hjälp av elektriker till ett bra pris

När ni behöver en felsökning i Borlänge utförd av en certifierad elektriker kan vi rycka ut med kort varsel. Ni är självklart välkomna att begära ett pris för elektriker i Borlänge i samband med att ni kontaktar oss så informerar vi om våra avgifter. Vi kan även hjälpa till med felsökning och reparationer av annan elektronisk utrustning, exempelvis diskmaskiner och tvättmaskiner. Kortfattat är ni välkomna att höra av er till oss oberoende av orsaken till att ni är i behov av en elektriker. Vi ser till att hjälpa er på bästa möjliga sätt!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en elektriker i Borlänge som kan ta sig an allt som har med elinstallationer och service att göra står vi till ert förfogande.

  E-post
  offert@elektrikerborlange.se

   

OM OSS

När du söker efter en elektriker i Borlänge som kan ta sig an allt som har med elinstallationer och service att göra står vi till ert förfogande.

Elektrikerborlänge.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Elektriker Borlänge kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

offert@elektrikerborlange.se

Orgnr:
559063-7863